Vi har lösningar för cybersäkerhet, klientskydd & antivirus för företag -både centraliserat skydd och klientskydd.

Det är viktigare än någonsin för företag att ha robusta säkerhetslösningar på plats. On1Call, med erfarenhet inom cybersäkerhet, klientskydd och antivirus, är här för att säkerställa att ditt företag är skyddat mot alla typer av digitala hot.

Centraliserat skydd: En helhetslösning för ditt företags cybersäkerhet

Med en ökning av sofistikerade cyberattacker, är det avgörande för företag att ha en centraliserad säkerhetslösning. Genom att kombinera avancerade antivirusfunktioner med andra säkerhetsverktyg, säkerställer vi att ditt företag är skyddat från alla vinklar.

Klientskydd: Personlig säkerhet för varje enhet

Förutom vårt centraliserade skydd, förstår vi också vikten av att skydda varje enskild enhet inom ditt företag. Vårt klientskydd erbjuder robusta antiviruslösningar som är skräddarsydda för att möta de unika behoven hos varje användare och enhet. Oavsett om det är en bärbar dator, en mobil enhet eller en server, kan du vara säker på att On1Call's klientskydd håller den säker.

Dataintrång kan ha förödande konsekvenser för ett företags rykte, så det är viktigt att ha en pålitlig partner vid din sida. On1Call är det företag som du kan lita på för att hålla ditt företag säkert. Med vår kombination av centraliserat skydd och klientskydd, kan du vara säker på att varje aspekt av ditt företags digitala infrastruktur är skyddad.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa ditt företag att stå starkt mot cyberhot.


Antivirus från On1Call 

On1Call Antivirus

Från 49.00 kr/användare/månad

Förebygg intrång med effektivt antivirus.

Med centralt managerat antivirus för alla endpoints i organisationen ökar sannolikheten för att skadlig kod ska upptäckas tidigt.