Få hjälp av en IT konsult i Stockholm inom nätverkssäkerhet, server, Microsoft 365 och ISO

I dagens snabbt föränderliga tekniklandskap kan det vara utmanande att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och bästa praxis. On1Call är här för att hjälpa till. Som ledande IT konsulter i Stockholm har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att hjälpa ditt företag att navigera i den digitala världen.

Modern IT-infrastruktur är ofta både komplex och resurskrävande. Snabb tillgång till rätt kompetens är många gånger avgörande. På On1Call arbetar något så ovanligt som lyhörda och utåtriktade IT-konsulter.

Varför On1Call är det bästa valet för en IT konsult i Stockholm

Stockholm är ett nav för teknik och innovation, och det finns många IT konsulter att välja mellan. Men On1Call skiljer sig ut tack vare vår djupa kunskap inom nätverkssäkerhet, serverlösningar, Microsoft 365 och ISO-standarder. Vårt team av dedikerade IT-specialister arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar, och skräddarsyr lösningar som ger verkliga resultat.

Server och nät

On1Calls vision är att verka med så få omvärldsberoenden som möjligt. Resultatet är att våra medarbetare representerar både bred och djup kompetens. Vi har experter på server- och nätområdet som förvaltar både Windows- och Linuxorienterade miljöer.

Klientstöd

Det är populärt att låta någon av våra tekniker vara på plats i våra uppdragsgivares organisationer för att hjälpa medarbetarna i vardagen. Ofta räcker en halvdag i veckan, teknikern blir då länken mellan kundens organisation och den djupare spetskompetens hos On1Call.

ISO-konsulter

Flera av våra medarbetare är certifierade revisorer inom olika typer av ledningssystem. Vi hjälper våra uppdragsgivare med implementation av ledningssytem och ger stöd åt våra tekniker att skapa efterlevnadsförmåga.


Konsulttjänster från On1Call 

On1Call Klientsupport

Från 495.00 kr/användare/månad

Våra kunniga tekniker är IT-avdelningen.

Till fastpris får alla dina användare tillgång till alla våra teknikers samlade kompetens. Vi finns på plats i ert kontor eller på distans, ni bestämmer.

Expertis inom nätverkssäkerhet, Microsoft 365 och ISO-standarder

Nätverksexperter

Nätverkssäkerhet är mer kritisk än någonsin, och On1Call är här för att säkerställa att ditt företags nätverk är skyddat mot alla potentiella hot. Vi erbjuder också expertis inom serverlösningar, vilket garanterar att din data är säker, tillgänglig och presterar på toppnivå.
ISO-experter

För företag som använder Microsoft 365 erbjuder vi specialiserad rådgivning och support för att maximera produktiviteten och säkerheten. Och när det gäller ISO-standarder, kan vårt team hjälpa till att säkerställa att ditt företag uppfyller alla relevanta krav och bästa praxis
Trygg partner

Med On1Call vid din sida kan du vara säker på att du har en partner som förstår dina behov och kan leverera lösningar som driver ditt företag framåt. Oavsett om du behöver hjälp med nätverkssäkerhet, serverlösningar, Microsoft 365 eller ISO-standarder, är On1Call den IT konsult i Stockholm som du kan lita på.

Kontakta oss om hur vi kan hjälpa ditt företag.

Boka rådgivning

Rätt kunskap är mer konstadseffektiv än stillestånd

Gör rätt från början

Hantering av IT-infrastruktur kan vara en komplex och tidskrävande uppgift. Tekniska problem kan orsaka stora störningar för din verksamhet och resultera i kostsamma driftstopp.

Genom våra konsulters expertis kan vi hjälpa dig att utveckla lösningar för att förebygga ovan nämnda risker och optimera din IT-infrastruktur. Våra konsulttjänster är självklart anpassningsbara för att möta era föränderliga behov över tid.


Boka en konsult