Vi erbjuder internet med dedikerad kapacitet i Stockholm med hög säkerhet

I dagens uppkopplade värld är en pålitlig och snabb internetanslutning inte bara en lyx, utan en nödvändighet. On1Call förstår detta och är stolta över att erbjuda internet med dedikerad kapacitet i Stockholm, vilket garanterar en höghastighetsanslutning med hög tillgänglighet för ditt företag.

Ange din adress för att kontrollera tillgänglighet och priser

Internet med dedikerad kapacitet är avgörande för ditt företag 

Säkerhet i fokus för vår dedikerade kapacitet

I en tid där allt fler företagsprocesser och tjänster flyttar online, kan en långsam eller opålitlig internetanslutning vara katastrofal. Med internet med dedikerad kapacitet från On1Call får du en prioriterad anslutning som säkerställer att din verksamhet alltid är uppkopplad och fungerar på toppnivå.

Oavsett om det handlar om att ladda upp stora filer, strömma videokonferenser eller hantera kritiska företagsapplikationer, kan du lita på att din anslutning alltid levererar.

Om du letar efter en internetlösning som inte kompromissar med hastighet eller säkerhet, är On1Call rätt val för dig. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att ta din uppkoppling till nästa nivå.

Kontakta oss

Robust IT-säkerhet

Förutom att erbjuda en snabb och pålitlig anslutning, tar On1Call säkerheten på största allvar. Vårt nätverk är utformat med de högsta säkerhetsstandarderna i åtanke, vilket garanterar att din data är skyddad mot potentiella hot. Med regelbundna säkerhetsgranskningar och uppdateringar kan du vara säker på att din anslutning är så säker som möjligt.

Expertis

On1Call är inte bara en internetleverantör; vi är din partner i den digitala världen. Vårt team av experter är här för att stödja dig varje steg på vägen, från installation till support. Med vår kombination av dedikerad kapacitet och oslagbar säkerhet är vi det självklara valet för företag i Stockholm.


Internet från On1Call 

On1Call Kommunikation

Från 495.00 kr/månad

Fysiska eller virtuella nätverksförbindelser

Med nät från On1Call erhåller ni en fysisk eller virtuell nätverksförbindelse mellan ert kontor och någon av våra anslutningspunkter. De vanligaste vNet-tjänsterna är datatrafik och internetkapacitet, vilka kan specificeras och väljas oberoende av varandra. Datatrafik kan ske i hastigheter från 1Gbit/s ända upp till 10Gbit/s för att möta verksamhetens behov. Internetkapacitet är valbart mellan 100Mbit/s och 1Gbit/s.