Vi har svenska serverhallar & datacenter med hög säkerhet. Co-location och dedikerade servrar för företag

I den digitala eran är säker och pålitlig datalagring av yttersta vikt. On1Call är stolta över att erbjuda svenska serverhallar och datacenter av högsta kvalitet, utformade för att möta och överträffa ditt företags behov.

Valfri mix av våra nät- och servertjänster kan kombineras med egen infrastruktur i ändamålsenlig miljö för att få maximal elasticitet och kostnadseffektivitet.

Varför svenska serverhallar är avgörande för ditt företags framgång

I en värld där data är en av de mest värdefulla tillgångarna, är det viktigt att ha en pålitlig plats att lagra den på. Våra svenska serverhallar är utrustade med den senaste tekniken och säkerhetsprotokollen för att garantera att din data är säker och tillgänglig när du behöver den. Oavsett om du behöver lagra kritiska företagsdata, driva en webbplats eller hantera en e-handelsplattform, har On1Call den infrastruktur och expertis som krävs för att stödja dina behov.

Flexibla datacenter

Om er verksamhet har behov av egen fysisk infrastruktur men ni ändå vill åtnjuta tryggheten av väktare 24/7, redundant strömförsörjning och internetaccess samt brandbekämpning utan vatten kan ni placera er utrustning hos oss. Vi ansluter er till internet bakom skydd av våra brandväggskluster.

Ibland föreligger behov av egna servrar, men det blir mest kostnadseffektivt att utnyttja On1Calls elastiska nättjänster för att tillgängliggöra dessa mot internet samt att säkerhetskopiera till fysiskt avskiljt media i våra bandstationer.

On1Call hjälper er att utforma en lösning som passar just era behov.

Kontakta oss

Redundans

Både strömförsörjning och konnektivitet mot internet är redundant. Behövs dubbla produktionsmiljöer kan dessa hållas åtskilda i olika fysiska datacenter.

Hållbarhet

Med isolerade kall- och varmgångar hålls kylningen så effektiv som möjligt. Primär kraft kommer från fossilfri el och överskottsvärme växlas ut i fjärrvärmenät.

Hybridlösningar

Med hybrida molntjänster avgör ni själva vad ni vill hantera externt. En hybrid molnlösning innebär också ofta en elasticitet som är svår att uppnå i uteslutande egen infrastruktur.

Konnektivitet

On1Call har trafikutbyte med samtliga tongivande operatörer och CGNer som är aktiva på den svenska marknaden samt Microsofts moln. Beroendet till fiber på internationell havsbotten och internationella datacenter är minimalt.

Co-location och dedikerade serverlösningar: Skräddarsydda för dina behov

Skräddarsydda lösningar

Med On1Call kan du välja mellan co-location, där du kan placera din egen utrustning i våra säkra faciliteter, eller dedikerade serverlösningar, där vi tillhandahåller all nödvändig hårdvara och mjukvara. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att du får en lösning som är skräddarsydd för ditt företags unika behov.

Övervakning

Vårt team av IT-specialister övervakar våra svenska serverhallar dygnet runt för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Med regelbundna säkerhetsgranskningar, backuplösningar och katastrofåterställning, kan du lita på att din data är i trygga händer med On1Call.

Om du letar efter en pålitlig partner för datalagring, är On1Call det självklara valet. Med våra svenska serverhallar och datacenter, kombinerat med vår expertis och kundservice, kan vi hjälpa ditt företag att nå nya höjder. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan stödja dina datalagringsbehov.