Nätverkstekniker i Stockholm - nätverkssäkerhet, LAN, brandvägg och andra nätverkstjänster

Det är avgörande att ha ett pålitligt och säkert nätverk. On1Call, med våra nätverkstekniker i Stockholm, är här för att säkerställa att ditt nätverk fungerar felfritt, är säkert och optimerat för dina specifika behov.

Varför On1Call är det självklara valet för nätverkstjänster i Stockholm

I Stockholm är behovet av kvalificerade nätverkstekniker stort. On1Call står ut tack vare vår omfattande erfarenhet och expertis inom nätverksområdet. Vårt team av nätverkstekniker är specialiserade på allt från nätverkssäkerhet och LAN till brandväggar och andra kritiska nätverkstjänster.

Expertis inom nätverkssäkerhet, LAN och brandvägg

Robust IT-säkerhet

Nätverkssäkerhet är en av de mest kritiska aspekterna av varje företags IT-struktur. On1Call's nätverkstekniker i Stockholm är experter på att skydda ditt nätverk mot potentiella hot och säkerställa att det är robust nog att hantera dagens digitala utmaningar. Vare sig det gäller att konfigurera ett LAN för att stödja hundratals användare eller implementera en brandvägg för att skydda mot skadlig programvara, har On1Call lösningen.

Skräddarsydda lösningar

Vårt team är inte bara tekniskt skickliga, utan också engagerade i att förstå ditt företags unika behov. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att skräddarsy nätverkslösningar som stöder deras affärsstrategi och mål.

Dedikerad partner

Med On1Call kan du vara säker på att du har en partner som är dedikerad till ditt nätverks framgång. Oavsett om du behöver hjälp med att designa ett helt nytt nätverk, optimera ett befintligt nätverk eller säkerställa att ditt nätverk är skyddat mot de senaste hoten, är On1Call den nätverkstekniker i Stockholm du kan lita på.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa ditt företag att uppnå nätverksexcellens.


Nätverkstjänster från On1Call 

On1Call Firewall

Från 495.00 kr/månad

Managerad brandvägg för mindre organisationer

Med brandväggstjänst från On1Call är skyddet alltid skräddarsytt och uppdaterat.

On1Call Wifi

Från 349.00 kr/st/månad

Managerat wifi med kontinuerlig prestanda och stabil anslutning

On1Call wifi tillämpar accesspunkter med multipla och individuellt riktade antennelement. Tillsammans med inbyggd intelligens kan accesspunkten känna av vilka antennelement som ger bäst täckning till den klient som för tillfället kommunicerar och rikta all sin energi dit. BeamFlex-antennen kan alltså rikta täckningen dynamiskt mot varje klient men samtidigt behålla den rundstrålande egenskapen av en traditionell antenn.

On1Call managed switch

Från 249.00 kr/st/månad

Managerad switch med upp till 10 Gbit/s, möjlighet till PoE, optiska portar.

On1Call managed switch övervakas I realtid av vår NOC. Konfiguration skräddarsys för respektive ändamål och hela ert nät binds samman till en entitet.