Här kan du se våra lediga jobb inom IT

Oavsett om du är molnexpert, DevOps-ingenjör, IT-tekniker, dataanalytiker eller brinner för de stora digitaliseringsprojekten kommer du hitta en roll på On1Call."On1Call ska vara en hållbar och utvecklande plattform för våra medarbetare, kunder och ägare."

Välkommen att söka dig till oss

Medarbetarna framför allt

Det styrdokument som har tyngst dignitet i frågan om hur On1Call ska bedriva sin verksamhet är vårt ägardirektiv. Formuleringen lyder:

"On1Call ska vara en hållbar och utvecklande plattform för våra medarbetare, kunder och ägare."

Vi är alltså övertygade om att våra viktigaste resurser är våra medarbetare och deras kunskap. Stimuleras den tror vi att våra uppdragsgivare vara nöjda med våra insataser.

Med den grunden är vår ambition att alla våra medarbetare ska känna sig trygga i ett On1Call anstränger sig för att vara en god arbetsgivare. Välkommen att ta kontakt med oss.

Fyll i dina uppgifter

Vi vill gärna höra från dig! Om du har några frågor, kommentarer eller funderingar är du välkommen att fylla i kontaktformuläret nedan. Vårt team kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Vänligen fyll i ditt namn.
Vänligen fyll i en giltig e-postadress.
Vänligen fyll i ämnet.
Vänligen fyll i ditt meddelande.

Kontaktuppgifter till On1Call

info@on1call.se Växel: +46 8 580 373 00 forsaljning@on1call.se Försäljning: +46 8 584 307 92 Kvarnplan 11, 177 64 Järfälla

Öppettider

Växel

Måndag-Fredag 08:00-17:00

Support

Måndag-Fredag 08:00-18:00