Vi som Microsoft Office 365 partner i Stockholm kan hjälpa er igång och finnas där hela vägen

Rätt verktyg avgörande för att driva ett framgångsrikt företag. Microsoft Office 365 är en sådan lösning som erbjuder en rad kraftfulla verktyg för att förbättra produktiviteten och samarbetet inom ditt team. Som din Microsoft Office 365 partner i Stockholm är On1Call här för att säkerställa att du får ut det mesta av denna plattform.

Från installation till optimering: Din Office 365 partner i Stockholm

Att införa en ny programvara i ett företag kan vara en utmaning. Det är här On1Call kommer in. Som en certifierad Microsoft Office 365 partner i Stockholm, har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att smidigt implementera Office 365 i din organisation. Men vårt stöd slutar inte där. Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att säkerställa att du använder plattformen till dess fulla potential, optimerar arbetsflöden och förbättrar produktiviteten.

Kontinuerlig support och expertis när du behöver det

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. Och när det uppstår frågor eller problem, är vårt team av experter bara ett samtal bort. Med On1Call som din Office 365 partner i Stockholm, kan du vara säker på att du har den support och expertis du behöver, när du behöver det.

Din IT-partner

Att välja rätt partner för din Office 365-implementering kan göra skillnaden mellan framgång och misslyckande. Med On1Call vid din sida, får du inte bara tillgång till bästa möjliga teknik, utan också till ett team av experter som är dedikerade till din framgång. Oavsett var du befinner dig på din Office 365-resa, är vi här för att hjälpa dig varje steg på vägen.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur On1Call, som din Microsoft Office 365 partner i Stockholm, kan hjälpa ditt företag att blomstra.


Office 365 från On1Call 

Microsoft 365 Business Basic

Från 60.30 kr/användare/månad

Appar och tjänster för webben och mobilen, Word, Excel, Teams mm.

Chatta, ring och ha möten med upp till 300 deltagare. Webb- och mobilversioner av Office-appar. 1 TB molnlagring per användare. E-post i företagsklass. Standardsäkerhet. Telefon- och webbsupport när som helst.

Microsoft 365-applikationer för affärsverksamhet

Från 104.10 kr/användare/månad

Appar och tjänster för datorer, webben och mobilen, Word, Excel, Teams mm.

Datorversioner av Office-appar med premiumfunktioner. 1 TB molnlagring per användare. Standardsäkerhet. Telefon- och webbsupport när som helst.

Microsoft 365 Business Standard

Från 125.60 kr/användare/månad

Appar och tjänster för datorer, webben och mobilen, Word, Excel, Teams mm.

Chatta, ring och ha möten med upp till 300 deltagare. Webb- och mobilversioner av Office-appar. 1 TB molnlagring per användare. E-post i företagsklass. Standardsäkerhet. Telefon- och webbsupport när som helst. Skrivbordsversioner av Office-appar med premiumfunktioner. Håll webbseminarier på ett enkelt sätt. Deltagarregistrering och rapporteringsverktyg. Hantera kundernas avtalade tider.

Microsoft 365 Business Premium

Från 221.00 kr/användare/månad

Appar och tjänster för datorer, webben och mobilen, Word, Excel, Teams mm.

Chatta, ring och ha möten med upp till 300 deltagare. Webb- och mobilversioner av Office-appar. 1 TB molnlagring per användare. E-post i företagsklass. Standardsäkerhet. Telefon- och webbsupport när som helst. Skrivbordsversioner av Office-appar med premiumfunktioner. Håll webbseminarier på ett enkelt sätt. Deltagarregistrering och rapporteringsverktyg. Hantera kundernas avtalade tider. Avancerad säkerhet. Åtkomst- och datakontroll. Skydd mot cyberhot.